Hannah Webdesign
Image default
Business

Beveiligingsbedrijf in regio Eindhoven

Beveiligingsbedrijf in regio Eindhoven

Ons beveiligingsbedrijf in Eindhoven is meer dan 25 jaar actief als erkend VEB beveiligingsmonteur. Door onze ruime ervaring in veiligheid en beveiligingstechnieken kunnen we bedrijven en particulieren altijd een oplossing bieden. Het beveiligen van een pand met camera’s en geautomatiseerde toegangscontrole vergt inzicht en kennis van het vak. Wij kunnen u die kennis en inzicht geven op dit gebied. Zodoende zorgt u ervoor dat uw woning of bedrijfsgebouw veilig is voor uw werknemers en ‘s nachts veilig is voor uw goederen en inboedel.

Zet daarom de veiligheidsspecialisten in van Arendbeveiliging om het toezicht op uw waar te verbeteren. Maak gebruik van de nieuwste technieken als thermische camera’s, digitale opname apparatuur met zeer hoge resolutie, biometrische toegangscontrole technieken voor uw persoonlijke beveiliging en meer. Ons beveiligingsbedrijf te Eindhoven levert merken zoals Dahua, Jablotron, ZKTeco, Kaal masten en CDVI.

Webshop Arend Beveiliging Eindhoven

Neem een kijkje in de nieuwe webshop van Arend Beveiliging uit omgeving Eindhoven. We leveren tientallen producten op het gebiede van huisbeveiliging. Kies een product en lees meer over de technische specificaties. Onze producten worden geleverd met een garantie tijd. Dus na aflevering kunt u het altijd terugbrengen indien een camera of stukje techniek niet naar behoren functioneert. Bestellen gaat zeer eenvoudig. Klik een veiligheidsproduct en aan en stop het in de winkelmand. Wanneer u alles in de mand hebt gestopt wat u nodig hebt kunt u afrekenen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw zojuist aanschafte producten te laten plaatsen door een professionele monteur van Arend Beveiliging. Wilt u zeker weten dat uw beveiligingscamera’s, toegangspoortjes of RFID lezers correct geplaatst worden? Schakel dan een expert in van ons beveiligingsbedrijf regio Eindhoven.

Type veiligheidsproducten van ons beveiligingsbedrijf

De veiligheidscamera’s die ons beveiligingsbedrijf aanbiedt in Eindhoven zijn onder andere van het merk Honeywell. Deze camera’s zijn er in diverse uitvoeringen. Zo is er een koepelvormige uitvoering met een zeer beweeglijk kopstuk, andere modellen zijn geschikt om ‘s nachts of vanuit een hoek beelden op te nemen.

Wij leveren verder ZKTeco toegangscontrole technieken zoals toegangspoorten en RFID lezers. Met Detectiepoorten kunnen metalen voorwerpen opgespoord worden, dit is ter preventie dat een ongewenst persoon met een wapen een gebouw binnenkomt. Ook hebben we liftcontrollers en apparatuur voor tijdresgistratie om het in- en uitklokken te meten. Al met al hebben we vele producten in huis om uw locatie veiliger te maken. Meer weten? Kijk dan op de website van Arend Beveiliging.

 

https://arendbeveiliging.nl/