Hannah Webdesign
Image default
Business

Beveilig uw pand: enkel dan kunt u gerust zijn

U bent niet altijd aanwezig in uw woning of bedrijfspand. Toch wilt u gerust zijn dat er niets met uw gebouw of de inboedel ervan gebeurt. Met inbraakbeveiliging schrikt u mensen met slechte bedoelingen af. Brandbeveiliging waakt over uw pand en waarschuwt u in geval van brand. Een camerabeveiliging laat u toe om vanop afstand uw pand in het oog te houden. Een combinatie hiervan biedt u een totaalpakket en vooral een grote gemoedsrust. Welke mogelijkheden er zijn kunt u hieronder lezen.

Inbraakbeveiliging

Er bestaan diverse systemen van inbraakbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld voor een draadloos of een bedraad systeem kiezen. Kiest u voor een melding aan een controlekamer en de nodige snelle actie hierop? Wilt u het systeem via uw pc, smartphone of tablet bedienen? Het kan allemaal.

Brandbeveiliging

Brand wil niemand meemaken. Maar als het u toch overkomt, dan wilt u dat de brand zo snel mogelijk gedetecteerd wordt. Daarom is het aangepaste systeem noodzakelijk. Hebt u zeer ontvlambare goederen in uw magazijn, of eerder goederen die smeulen? Wilt u rook- of vlammendetectie? Dit zijn een aantal criteria die uw keuze van beveiligingssysteem bepalen.

Camerabeveiliging

Camera’s schrikken af, dat is bewezen. Van zodra inbrekers of vandalen camera’s zien hangen, worden ze in vele gevallen ontmoedigd. Gebeurt er toch wat met uw pand, dan hebt u altijd camerabeelden die mogelijks tot de opsporing van de daders kunnen leiden. Ook bij camerabeveiliging kunt u kiezen tussen diverse systemen. Zo bestaan er bijvoorbeeld camera’s die reageren op beweging, camera’s die kunnen geprogrammeerd worden en systemen die zowel offline als online kunnen geplaatst worden. U kunt het systeem bedienen via uw pc, smartphone of tablet of met een bijhorende mini-computer.

Combineren op maat

Zoals hierboven vermeld kunt u deze systemen met elkaar verbinden. Zo heeft u in alle omstandigheden de gepaste beveiliging, de nodige beelden en de gewenste rapporten. Samen met u wordt er besproken wat u precies wilt en u krijgt uitgebreid advies. De bedoeling is dat u met een gerust hart uw pand alleen kunt laten. Bij al deze systemen wordt er veel aandacht besteed aan gebruiksgemak. Ook mensen die niet zo technisch aangelegd zijn, willen graag makkelijk de systemen bedienen. Daarnaast wordt er gekozen voor kwaliteit van de producten. Betrouwbaarheid en minimale herstelkosten zijn cruciaal.

http://www.campro.be/