Hannah Webdesign
Image default
Business

Beter slapen? Gebruik oordoppen!

Slaapt u niet goed in de nacht en komt u hierdoor vermoeid aan op het werk de volgende dag? Maak dan gebruik van oordoppen. Oordoppen helpen u namelijk beter de nacht doorkomen en zorgen ervoor dat u niet door kleinste geluid wakker wordt gemaakt. Tegenwoordig zijn er oordoppen in alle soorten en maten waardoor u zich niet druk hoeft te maken om slecht passende oordoppen.

De oordoppen

de oordoppen die u beter laten slapen heten ‘Pluggerz sleep’. Deze oordoppen zorgen dat u in de nacht geen last heeft van een snurkende wederhelft en laten u in alle rust slapen. Door het speciale filter, hoort u uw wekker wel gewoon en staat u in de ochtend uitgerust op. De Pluggerz sleep is gemaakt in een universele pasvorm, waardoor ze in ieder oor eenvoudig passen. Geen verschillende formaten dopjes; dit oordopje past in elk hoor.

Oordoppen voor andere doeleinde

Naast het gebruik van oordoppen voor een goede nachtrust, kunt u ook terecht bij uw audicien voor oordoppen voor het reizen, zwemmen en festivals. Voor het reizen zijn er namelijk speciale oordoppen ontwikkelt die de luchtdruk van in het vliegtuig vermidneren, waardoor u minder snel last krijgt van pijn in uw oren. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook waterdichte oordoppen die ervoor zorgen dat er geen water in uw gehoorgang komt. Hiermee voorkomt u dat u na een dagje chillen in het zwembad, wakker wordt met een oorontsteking.

Alle soorten oordoppen

Bij Het Hoorhuis kunt u terecht voor alle soorten oordoppen. Daarnaast zijn alle oordoppen bij ons scherp geprijsd en krijgt u de beste service van onze vakkundige medewerkers. Het Hoorhuis is 6 dagen in de week geopend en ontvangt u graag met een goed kop koffie!

 

 

 

http://www.hethoorhuis.nl/