Hannah Webdesign
Image default
Business

Ben jij verantwoordelijk voor de bedrijfskleding in Roosendaal?

Als verantwoordelijke voor het ontwerpen en bestellen van de goedkope bedrijfskleding in Roosendaal is het goed om te weten welke eisen er gesteld worden aan de kleding. Want elke branche, afdeling of functie heeft specifieke eisen wat betreft de bedrijfskleding.

Wat is de functie van de bedrijfskleding in Roosendaal?

Wanneer je de specifieke functie van de bedrijfskleding in Roosendaal kent, kunnen we direct bepalen welke eisen de medewerkers stellen aan hun bedrijfskleding. Heeft de kleding een representatief karakter of is de bedrijfskleding puur functioneel? Wordt er lichamelijk (veel) zwaar werk verricht door de medewerkers dan is het uiteraard noodzakelijk dat de kleding tegen een stootje kan en dus stevig is. Natuurlijk is een eerste vereiste dat de kleding een goede pasvorm heeft waardoor deze lekker zit zodat de medewerkers zich goed kunnen bewegen en vooral niet gehinderd worden door bijvoorbeeld een te strak zittende broek, rok of jasje. Je kunt eveneens denken aan broeken met extra zakken of een versteviging in de vorm van kniestukken. In sommige branches is het van belang dat de bedrijfskleding uit Roosendaal brandvertragend werkt, of waterafstotend is.

Bedrijfsgegevens op de bedrijfskleding uit Roosendaal

Wanneer je als verantwoordelijke voor bedrijfskleding in Roosendaal kiest voor bedrukking van de bedrijfsgegevens zoals logo en bedrijfsnaam, betekent dat dat alle medewerkers in een grote groep mensen, herkenbaar zijn voor anderen. Dan is het van belang om bedrijfsnaam in goed leesbare tekst op de bedrijfskleding te laten drukken. Kies dus niet voor een lettertype met veel tierelantijnen. Je kunt de bedrukking uitbreiden met de url van het bedrijf inclusief e-mailadres en/of telefoonnummer.

Deko Sign levert ook bedrijfskleding in Roosendaal

Deko Sign is een erkend leverancier van bedrijfskleding in Roosendaal en garandeert je een uitstekende kwaliteit. Ze voeren een ruim assortiment van diverse soorten bedrijfskleding met volop keuze in soorten kleding zoals bijvoorbeeld: polo’s, jassen, sjaals en zelfs petten. Vele pasvormen en leverbaar in vele maten. Je bent altijd welkom in Veenendaal voor een advies op maat zodat het wensenpakket verenigd kan worden met onze kennis en ervaring. Alles teneinde de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden.