Hannah Webdesign
Image default
Business

Bedrijfshalverlichting van Schréder

Bedrijfshalverlichting is erg belangrijk voor een goede werkomgeving. Er zijn veel studies geweest die hebben aangetoond dat beter licht en zicht de arbeidsproductiviteit laat stijgen. Als mensen hun werk beter zien, kunnen ze namelijk ook sneller werken. Daarnaast zorgt beter licht ervoor dat mensen minder fouten maken in hun werk, simpelweg omdat ze beter zien wat ze aan het doen zijn. 

Veilige bedrijfshalverlichting

Bedrijfshalverlichting van betere kwaliteit zorgt voor een veiligere werkomgeving. Zeker in industriële omgevingen, waar er sprake is van interactie tussen mensen en machines, is het belangrijk om goed zicht te hebben op wat u doet. Het dragen van een veiligheidshelm, -hesje en -schoenen is inmiddels verplicht, maar door schaduwen kan er nog heel wat worden verbeterd in het lichtniveau. Bij bedrijfshalverlichting van Schréder is dit de standaard. Wij investeren voortdurend in nieuwe kennis om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technologische ontwikkelingen met als doel het juiste licht te bieden. Zo hebben wij de perfecte controle over het licht door het optimaliseren van de optiek en het mechanisch ontwerp van de armaturen. Door de integratie van LEDs kunnen wij altijd een verantwoorde oplossing bieden voor uw lichtprobleem. Zo creëren wij beter licht en flexibiliteit om het energieverbruik te verminderen alsmede de totale bedrijfskosten. 

Zuinige bedrijfshalverlichting

Onze verlichtingsoplossingen kunnen energiekosten en koolstofemissies tot maximaal 80% verminderen. LEDs hebben daarnaast ook een langere levensduur, zodat de verlichting lange tijd kan blijven hangen en de kosten drastisch verminderen. Het is belangrijk om energie te besparen en de uitstoot van CO2 te reduceren om de klimaatverandering terug te dringen en de planeet te beschermen. Daarom hebben veel bedrijven duurzaamheidsdoelstellingen opgesteld. Onze LEDs dragen direct bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten, doordat LEDs koolstofemissies verminderen. De LEDs hebben een langere levensduur, dat is goed voor het milieu, maar ook zeker voor de kosten in het vervangen. Naast lagere kosten en verminderde koolstofemissies, is de kwaliteit van het licht dat wij bieden ook beter. LEDs zorgen voor visuele nauwkeurigheid in uw werkomgeving. Zo kunt u alles duidelijk zien veilig door de ruimte heen bewegen. Onze inzet voor technische kwaliteit heeft ertoe geleid dat we de meest kosteneffectieve en energie-efficiënte gamma van armaturen op de markt hebben ontwikkeld. Zo verlichten wij zelfs in de meest afgelegen en uitdagende omgevingen.