Hannah Webdesign
Image default
Business

Bedrijfsfotografie bij Joppe Fotografie

Het woord bedrijfsfotografie; ja, het is een breed concept. Wat valt er nou precies onder bedrijfsfotografie? En hoe kun je dit het beste invullen voor jouw wensen? Bedrijfsfotografie kan veel dingen omvatten; maar het is bindend in één aspect: Het is in opdracht voor een bedrijf. Je kan hierbij denken aan productfotografie, fotografie van het pand- of medewerkers of veel andere mogelijkheden. Voor elke klant is er een verschillende aanpak nodig. En omdat veel bedrijfsfotografen vrij statisch zijn kan dit een moeilijke zoektocht zijn. Gelukkig is hier dan ook Joppe Fotografie. Joppe heeft jarenlange ervaring in (bedrijf)fotografie en alle facetten ervan. Hierdoor weet ze gemakkelijk om te gaan met iedere klant en komt er altijd een optimaal resultaat naar voren. 

Hoe gaat Joppe Fotografie te werk?

Joppe fotografie heeft een belangrijk aspect bij het werken. Namelijk: De klant staat altijd centraal. Dit is dan ook haar uitgangspunt en werkwijze. Wanneer je de klant centraal stelt is het gemakkelijker om te achterhalen wat de klant precies verwacht van de fotograaf(e) en de opdracht. Wanneer ze precies weet wat de verwachtingen zijn kan Joppe haar eigen mening geven en haar eigen visie op de opdracht. Hierdoor wordt gecombineerd het optimaal resultaat gevonden voor beide partijen. Maar uiteindelijk geld altijd: Klant is koning. 

Verschillende ervaringen van Joppe Fotografie

Joppe is al heel lang bekend in de wereld van fotografie. Ze heeft gefotografeerd van A tot Z. Dit is voor haar een groot voordeel omdat ze zo alle technieken aan heeft kunnen leren. Daarnaast is ze veelal bezig geweest met allerlei soorten mensen, van alle soorten en maten. Dit heeft haar geleerd om altijd respectvol en rustig te blijven rondom je klanten want alleen als jíj dat bent kunnen de beste foto’s geschoten worden, wat natuurlijk in ieders voordeel is. Voor meer informatie kijk op de website van Joppe Fotografie. 

https://joppefotografie.nl/