Hannah Webdesign
Image default
Business

All Dent staat voor goede service, kwaliteit en professionaliteit

All Dent is de afgelopen 15 jaar sterk gegroeid door hun focus op kwaliteit tegen een scherpe prijs, goede service en een professioneel technisch team. In de afgelopen jaren zijn er veel klanten die met een tevreden blik terugkijken op de samenwerking met ons en de professionaliteit daarvan. Wij helpen u met de praktijkinrichting van uw mondzorgpraktijk. Hierbij zorgen wij voor veilige materialen en een prettige sfeer. Daarnaast kunt u ook voor specifieke producten bij ons terecht, daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld röntgenapparatuur.

All Dent: snelheid en flexibiliteit

Voor All Dent is snelheid en flexibiliteit ontzettend belangrijk en dankzij het professionele technische serviceteam kan dit ook gerealiseerd worden. Als er probleempjes ontstaan komen onze monteurs de mondzorgpraktijk een bezoekje brengen om het op te lossen. Door de technische achtergrond van onze medewerkers verlopen de contacten soepel en weten ze waar ze mee bezig zijn. Wij leveren de beste service om het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken en om problemen te voorkomen. Voor ons is de relatie met de klant veel belangrijker, dan de omzet. Bovendien staat uw belang centraal bij ons! U verdient onze volle aandacht en optimale service of u nu een kleine of een grote praktijk heeft.

Een samenwerking voor de langere termijn

Als u een samenwerking aangaat met All Dent, is dit een relatie op de lange termijn. U kunt altijd met uw vragen bij ons terecht of in het geval van een technische storing zijn wij bereikbaar om een monteur te sturen die verstand van zaken heeft. Daarnaast leveren wij regelmatig onderhoud aan het apparatuur in uw praktijk om verrassingen te voorkomen. Interesse gekregen in een samenwerking met All Dent? Neem telefonisch contact op , daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen op onze website om onze showrooms te bezoeken. Voor bezoek aan onze showrooms stellen wij het op prijs als u van te voren contact op neemt, zo zijn wij ervan verzekert dat wij alle tijd voor u hebben om u alle apparatuur te laten zien en de mogelijkheden voor uw praktijk te bespreken.