Hannah Webdesign
Image default
Business

Administratief beheer voor VvE’s

 

Als u administratief beheer voor een VvE nodig hebt dan kunt u ons bedrijf daarvoor inschakelen. We hebben alle mankrachten en capaciteiten in huis om te voldoen aan uw wensen. Als u wilt dat alle boekhouding in orde is zet dan een van onze specialisten aan het werk en laat al het papierwerk op orde brengen.

De Amsterdamse VvE Beheerder noteert wat er is gedaan en zet dat in het portaal. Zo kunnen leden lezen wat er in de afgelopen tijd is gedaan. Ook alle agendapunten worden erin opgenomen, opdat ieder lid een goed beeld heeft van wat er komen gaat. Ook al het papierwerk rondom verzekering zullen wij als administratief beheer voor VvE’s in Amsterdam meenemen.

De beheerder voor Amsterdam

Wilt u een VvE beheerder die op uw panden in Amsterdam ken letten? Dan zijn wij de partij waar u moet zijn. We kunnen het technische en bouwkundige beheer overnemen waardoor u op dat vlak geheel ontzorgd wordt. Er zal veel gedaan moeten worden aan een gebouw wil het veilig zijn voor iedereen die er gebuik van maakt. Ook alle klachten zullen afgehandeld moeten worden. Inwonenden kunnen melding maken van een lekkage, van scheuren in de muur, storingen in het elektriciteitsnet en meer. Het is daarom van belang dat een Amsterdamse VvE beheerder dergelijke taken voor u uit handen neemt opdat u naast het administratieve werk ook geen omkijken hebt naar het technische onderhoud.

Ga voor zekerheid

Om voor zekerheid te gaan kunnen wij als bouwkundig en administratief VvE beheerder in Amsterdam tevens uw verzekeringen verzorgen. Onze experts vergelijken offertes die verzekeringsmaatschappijen ons toesturen, berekenen wat de risico’s zijn. Zo kunt u een goede afweging maken wat het beste past bij uw vereniging van eigenaren. Ook dit stukje van het administratieve gedeelte kunnen wij van u overnemen voor administratief beheer van een VvE.