Hannah Webdesign
Image default
Business

Sierpoort van De Wit Hekwerk

Een degelijke sierpoort haalt men bij De Wit Hekwerk. Als bedrijf kan De Wit Hekwerk tal van oplossingen bieden op het gebied van sierpoorten. We zijn expert in ons vak en hebben een passie voor werk met ijzer. Dat stelt ons in staat om de meest prachtige vormen in een poort of hek te verwerken. Wil men dus een tuinpoort die de aandacht trekt of wenst men er een die juist bijzonder functioneel is en voor een goede beveiliging geeft? In al die gevallen biedt De Wit Hekwerken een passende oplossing.

Voor maatwerk kan men bij ons terecht. Dat kan om een sierpoort gaan, maar ook om een sierhek. Het maakt niet uit wat u precies wilt, wij maken ijzeren constructies voor u op maat en installeren alles ook nog eens netjes voor u. Zo hebt u een degelijk sierpoort en versierde hekken voor een scherpe prijs. De Wit Hekwerk is daarbij de meest toepasselijke keuze.

Versierde ijzeren poorten

De sierpoorten die De Wit Hekwerk aflevert zijn in de meeste gevallen van ijzer. In sommige gevallen zijn houten varianten ook mogelijk. De patronen die daarin verwerkt zijn zijn dan uiteraard anders. Bij versierde ijzeren poorten echter kan men bij De Wit Hekwerken kiezen uit diverse vormen. Men kan een sierpoort kiezen die rechttoe rechtaan is, waarbij er slechts brede dwars staven het hoofdmotief vormen. Met verticale afgeplatte staven is dat ook mogelijk. Verder zijn er patronen met ruiten beschikbaar of een golving in het bovenste deel. Ook zijn er versies met paalkoppen als versiering. Er zijn dus vele versies van een sierpoort mogelijk bij De Wit Hekwerk, aan u om uw favoriete variant te kiezen of samen te stellen.

Maatwerk van een expert

Als expert bieden we maatwerk voor een sierpoort. De Wit Hekwerk biedt daarom de mogelijkheid om een consult te ontvangen waaruit u de informatie kunt halen om voor u de juiste beslissing te nemen. Bel ons daarom gauw op over hekken en poorten.