Hannah Webdesign
Image default
Business

Privé auto leasen

Je hoeft geen auto van de zaak te krijgen om een auto te kunnen leasen. Het is ook mogelijk om een prive auto te leasen. Een prive auto leasen is voor veel autorijders erg voordelig. Je zit niet opgescheept met alle extra kosten en betaalt een vaste prijs voor de auto. XLEasy biedt een ruim aanbod aan modellen voor private lease.

Duidelijke voorwaarden
Een prive auto leasen bij XLEasy is niet alleen voordelig, het is ook een zeer goede optie. Bij XLEasy ontvang je altijd inzicht in zaken. Zo kun je zelf de specificaties van de auto’s terugvinden op de site en is het lease-contract overzichtelijk. Je weet altijd precies waar je aan toe bent met een lease-contract bijXLEasy.

Geen additionele kosten
Een eigen auto is een lopende kostenpost. Van een verzekering hier, tot een reparatie daar. Een prive auto leasen is daarom erg voordelig. Je betaalt een vaste prijs per maand en bent verder geen geld kwijt aan de auto. Verzekeringen, belastingen, pechhulp, reparatiekosten en zelfs bandenwisseling zijn inbegrepen bij de kosten voor een prive auto leasen.

Op de website van XLEasy kun je meer informatie vinden over een prive auto leasen en de modellen inzien. Neem online of telefonisch contact op voor het maken van een afspraak of persoonlijk advies.

Related Posts

Technieker gezocht of beheer van uw totaalproject?

Ensure safe access to your ships with gangway systems

Een acculader 24V