Hannah Webdesign
Image default
Business

Een incassobureau ingeschakeld uit Utrecht

Ik heb een incassobureau ingeschakeld uit de omgeving van Utrecht om mij te helpen met een probleem. Zelf heb ik een eigen bedrijfje opgestart en ging tot nu toe alles goed. Tot dat mensen besloten niet meer te betalen terwijl ik de dienst al verleent had of nog steeds ermee bezig was en nog niet de termijnen hadden betaald. Dit viel op bij mij en ik weet zelf niet hoe ik dit het beste kon aanpakken. Dus besloot ik een incassobureau in Utrecht om hulp te vragen.

Hulp van het incassobureau uit Utrecht

Nadat ik kort contact had gehad van het incassobureau uit Utrecht, mocht ik de volgende dag op gesprek komen om meer te vertellen en om te kijken of ze voor mij iets konden betekenen. Ik kwam daar op tijd aan en ben daar vriendelijk ontvangen. We begonnen het gesprek met het bespreken van de situatie van mijn bedrijf. Daarna begonnen ze hun werkwijze uit te leggen aan mij, zodat ik wist wat ik kon verwachten van hun. Ze vroegen ook meteen of ik het hiermee eens was of dat ik iets wilden aanpassen hieraan. Ik vond de werkwijze helemaal goed dus ben akkoord gegaan en heb sommige gegevens aan hun doorgegeven. Nu was het afwachten en hun het werk laten doen, terwijl ik gewoon verder ga met mijn taken.

Goede resultaten

Na ongeveer een paar maanden is er veel veranderd dankzij Incassonet. In de eerste maand merkte ik nog niet veel van de werkzaamheden die zij hadden verricht. Totdat ik ineens heel veel geld terug kreeg naar mijn rekening van termijnen. Ik was helemaal verbaasd, maar ook erg blij tegelijkertijd. Daarna had ik direct met Incassonet contact opgenomen om te vragen hoe de stand van zaken waren. Ze hadden bijna al mijn klanten die niet hadden betaald laten betalen. Ik was diep onder de indruk van hun en voorlopig blijf ik nog bij hen!

Contact

WIlt u meer weten over het bedrijf Incassonet en de diensten die zij voor u kunnen regelen? Dan verwijzen wij u naar de website van Incassonet via www.incassonet.nl.