Hannah Webdesign
Image default
Business

Een goede dansschool in Arnhem vinden

Mijn vrouw en ik wilde graag bij een dansschool in de omgeving van Arnhem lessen volgen in stijldansen. Vroeger was mijn vrouw een zilveren ster in stijldansen en tot de dag van vandaag is ze steengoed! Onze bruiloft kwam eraan en ze wilde graag voor iedereen een openingsdans doen met mij samen. Alleen heb ik totaal geen verstand van dansen in het algemeen, laat staan stijldansen. Dus gingen we op zoek naar een spoedcursus stijldansen.

Privéles op de dansschool in Arnhem

Na een tijdje zoeken hadden we een dansschool in Arnhem gevonden die ons graag wilden helpen. We kwamen op de dag van onze afspraak aan en werden vriendelijk begroet door onze dansinstructeur. Er werd duidelijk verteld hoe we alles zouden aanpakken en hoe de lessen eruit zouden zien. We zouden allebei apart oefenen, omdat onze niveau’s te ver van elkaar lagen. Toen ik eindelijk de basis onder de knie had, mocht ik steeds moeilijkere uitdagingen doen. Eerlijk gezegd vond ik het dansen erg leuk! Ik snap heel goed waarom mijn vrouw hier haar plezier in kon vinden en nu ik dit samen met haar mocht doen, was echt een leuke tijd! Na ongeveer 3 weken mocht ik samen met mijn vrouw dansen en wat hadden we een lol. Ik was af en toe een enorme kluns en stapte op haar voeten meerdere keren. Gelukkig na een paar sessie ging het eindelijk goed. De begeleiding die wij hebben gehad is erg fijn en ze houden ook echt rekening met ons.

Het eindresultaat

Op het feest van onze bruiloft danste wij de sterren van de hemel. Alles verliep zoals wij het gewild hadden en iedereen was erg verrast! Niemand had gedacht dat ik zou gaan dansen en ze stonden allemaal met open mond naar ons te kijken. Dit gedeelte van onze speciale dag was een mooie afsluiter. Wij willen graag Dansschool Wensink bedanken voor alle moeite die hun hebben gestopt in ons en de dans zelf.

Dansen is voor iedereen!

Wilt u ook stijldansen of een andere dansstijl uitproberen? Bij Dansschool Wensink heeft u verschillende dans opties van jazz tot urban dance. Op de website van Dansschool Wensink vindt u meer informatie wanneer deze lessen plaatsvinden en u kunt gerust een afspraak maken voor een eventuele proefles bij een van onze opties.

Related Posts

Plat dak isoleren

een autorijschool in Nieuwegein die zorgt dat u wel slaagt

Uw vaarbewijs snel en voordelig behalen