Hannah Webdesign
Image default
Business

Een christelijke rondreis door Israël

Israël is een perfecte vakantiebestemming. Een prachtig land met veel variatie in landschappen, met een verscheidenheid aan steden, een veelkleurige cultuur en een smakelijke keuken. Maar Israël is ook het land waar de Bijbel tot leven komt. Met Israël Idoed Reizen kunt u een christelijke rondreis in Israël maken die met recht een unieke ervaring met een diepe beleving is.

Ervaren reisleiding en bijzondere excursies voor een scherpe prijs

De mensen van Israël Idoed Reizen doen er alles aan om u een fijne, onbezorgde christelijke rondreis in Israël te bezorgen. Daarom gaat u op reis met een ervaren reisleiding en tijdens hun groepsreizen gaan hun Israël specialisten met u mee. Tijdens uw reis beleeft u excursies met een verhaal. Het is het doel van Israël Idoed Reizen om u te verbinden met het land en het volk van Israël. Dat Israël een prachtig en divers land is laten zij graag aan u zien. En dit alles voor een scherpe prijs. Door hun jarenlange ervaring met de bestemming hebben zij nauwe contacten met hun reisagenten. Deze intensieve samenwerking heeft voor u als voordeel dat u altijd de voordeligste prijs krijgt.

De reizen van Israël Idoed Reizen

Israël Idoed Reizen organiseert rondreizen, groepsreizen en gemeentereizen door Israël.

Al hun groepsreizen zijn geheel verzorgd. Bij de pakketprijs zijn vluchten, overnachtingen, excursies, gids, ontbijt en diner inbegrepen.

De rondreizen zijn geordend op de vier seizoenen: voorjaar, zomer, najaar en de winter. Wilt u een Israëlreis die is toegespitst op de profeten? Of gaat u liever op de Israël Verdiepingsreis? Welke christelijke rondreis in Israël u ook kiest, met Israël Idoed Reizen wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Voor uw kerkelijke gemeente helpt Israël Idoed Reizen u graag met het organiseren van een onvergetelijke, christelijke rondreis naar Israël. Een gemeentereis om op ontdekking te gaan naar de bijbelse plaatsen.

Bij de familiereis op maat van Israël Idoed Reizen kan de reis helemaal ingedeeld worden volgens uw eigen voorkeuren. Zij kunnen van uw reis een mooie mix maken van bijbelse cultuur, ontspanning en leuke activiteiten. Door hun ervaring en kennis van het land Israël heeft Israël Idoed Reizen een mooie familie groepsreis kunnen samenstellen. Bij deze reis beleeft u het land samen op met andere gezinnen onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids en ervaren reisleiding.