Hannah Webdesign
Image default
Business

De vele voordelen die houtlook tegels te bieden hebben

Heeft u altijd een houten vloer willen hebben, maar zag u op tegen het periodieke onderhoud ervan? Al bekend met de nieuwste trend op woongebied? De houtlook vloertegels. Het is niet voor niets dat de laatste jaren deze tegels uitgegroeid zijn tot de snelst groeiende tegelsoort. We vertellen u graag meer over de vele voordelen die deze tegels met zich meebrengen.

Niet te onderscheiden van echt hout

De gelijkenis met echt hout is verbluffend. Dankzij de technologie van vandaag de dag is keramisch parket verkrijgbaar in motieven als kersen, eiken en tropisch hardhout. Ook qua kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Van teak tot warmte honingkleuren, alles kan. Naast het feit dat de tegels een houtlook hebben, is er tevens een houtstructuur voelbaar. Kortom, de tegels zijn bijna niet van parket te onderscheiden.

Gemakkelijk in onderhoud

Houtlook tegels zijn erg gemakkelijk in onderhoud en erg hygiënisch. Schuren, lakken en het in de was zetten van de vloer is niet nodig. Daarnaast kraken en werken de tegels niet en heeft u geen last van scheuren. Dankzij de keiharde toplaag waarover houtlook tegels beschikken maken deuken en krassen geen kans. Een vloer ziet er na jarenlang gebruik nog steeds zo goed als nieuw uit.

Perfecte combinatie met vloerverwarming

Houdt u niet van koude voeten? Houtlook tegels zijn ideaal om te combineren met vloerverwarming. Bovendien is het ook nog energiebesparend. De tegels geleiden de warmte goed en houden deze vast. Dit zorgt ervoor dat de thermostaat omlaag gezet kan worden.

Geschikt voor diverse toepassingen

In feite kunnen deze tegels overal in huis gelegd worden, van de keuken, badkamer tot aan de woonkamer. U leest het goed, ook voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een houtlook tgelvloer is een praktische én mooie vloer. Er zijn ook genoeg mensen die ervoor kiezen om de tegels tegen de muur te plaatsen voor een robuuste look. Als het goed bewerkt wordt kunnen houtlook tegels ook buiten gelegd worden. Op deze manier zijn ze bestendig tegen vorst en verkleuren ze niet in de zon. De structuur zorgt ervoor dat u niet uitglijdt bij natte weersomstandigheden. Kom naar de showroom van De Vloerenman voor meer informatie.

https://www.vloerenmantegels.nl/