Hannah Webdesign
Image default
Business

Bubble voetbal: eens wat anders

Heb jij de taak om een leuk kinderfeestje, vrijgezellenfeest of familiedag te organiseren? Kies dan voor bubble voetbal bij Bubbelbal. Een spelletje bubble voetbal staat garant voor plezier, lachen en vooral veel stuiteren. Iedere deelnemer zit vanaf de bovenkant tot het middel in een grote bal die opgeblazen is met lucht. In feite is de bubble bal een stootkussen en valbreker in één. Je kunt er daardoor goed tegen anderen aanbotsen, maar je landt ook altijd zacht. Ondertussen is het spel uitgegroeid tot een populair spelletje en dat is zeer begrijpelijk.

Hoe werkt bubble bal precies?

Tijdens dit spel kun je je handen niet gebruiken. Dit zorgt natuurlijk voor hilarische taferelen. Je bent tijdens bubble voetbal sportief bezig en ook je lachspieren train je flink. Kortom, een ideaal spel om te spelen met vrienden, collega’s of voor een vrijgezellenfeest. Voor kinderen is het ook een zeer leuk spel, wel vanaf een minimale leeftijd van 5 à 6 jaar. Eigenlijk telt het niet zozeer om het voetballen, maar meer om het botsen en vooral het maken van plezier. Jong en oud kan dus dit spel spelen!

Op locatie

Wist je dat bubble voetbal overal gespeeld kan worden? Op een sportveld, weiland, op het strand of voetbalveldje in de buurt. BubbelBal zorgt namelijk dat de ballen op locatie aanwezig zijn zodat de pret direct kan beginnen. Daarnaast komt er altijd een instructeur mee die helpt om de ballen op te blazen en die het spel uitlegt aan de deelnemers. Naast het feit dat bubble voetbal overal gespeeld kan worden biedt BubbelBal ook diverse spelvarianten aan. De bubbelballen zijn voor meer inzetbaar dan alleen voetbal. Bij BubbelBal kunnen ook Ballen feesten georganiseerd worden. Hierop kunnen gemiddeld drie balsporten gespeeld worden. Ook is een potje bubble voetbal goed te combineren met andere activiteiten zoals Dart-Voetbal of Archery Attack. Wil je meer weten over bubble voetbal? Kijk gerust eens rond op de website.

https://www.bubbelbal.nl/