Hannah Webdesign
Image default
Business

Vps in Amsterdam; verschillende aanbieders met servers in de hoofdstad

Er zijn verschillende aanbieders van een vps – hetgeen staat voor ‘virtual privat server’ – in Amsterdam. Maar ook buiten de hoofdstad zijn genoeg serverbedrijven te vinden. De locatie van de servers maakt in principe niet uit. Als je op zoek bent naar een goede aanbieder, zijn er een aantal punten waar je op kunt letten bij je keuze. Hieronder vind je drie tips. 

Bij de meeste aanbieders heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende pakketten. Zo zijn er over het algemeen starterspakketten met een geringe hoeveelheid geheugen, tot uitgebreide of ‘XL’-pakketten met minimaal 8 RAM geheugen dat ook nog uitbreidbaar is. Het hangt van je plannen af, welk pakket het beste bij je past. 

 

Een aantal aanbieders heeft een speciale helpdesk, die gebeld kan worden bij mogelijke problemen. Het hebben van een helpdesk is natuurlijk geen garantie, maar het is wel prettig om bij mogelijke problemen, toch iemand te kunnen spreken. 

De meeste aanbieders kennen wel een soort calamiteitenplan en alle aanbieders vallen inmiddels onder de werking van de Wet bescherming persoonsgegevens en hebben dus een meldplicht als er zich een datalek voordoet. Een certificaat, bijvoorbeeld van de ISO, geeft aan dat dit calamiteitenplan ook daadwerkelijk is getoetst en goedgekeurd.

Bron: Vps Amsterdam

Related Posts

Een betrouwbare schoorsteenveger uit Roermond

Gevelreclame

Accountantskantoor Veenendaal