Hannah Webdesign
Image default
Business

Persoonlijke bewindvoering Ede

Bij Irenebudget bewindvoering Ede kunt u terecht als u op zoek bent naar persoonlijke bewindvoering in Ede en omgeving. Irene Budget weet als geen ander hoe moeilijk het is om over je persoonlijke financiën te praten. Vaak weten familie, vrienden en bekenden niet eens hoe jouw financiële situatie ervoor staat, laat staan dat je deze persoonlijke informatie deelt met een buitenstaander. Irene Budget hanteert daarom een persoonlijke en informele werkwijze waarbij zij u eerst beter zal willen  leren kennen. Omdat zij vindt dat bij bewindvoering persoonlijk contact heel belangrijk is, komt zij daarom graag bij u langs om in uw eigen vertrouwde omgeving te praten en u zo persoonlijk te leren kennen. Zo kan zij kan zij u ondersteunen op een manier die bij u past.

Bewindvoering Ede met veel coachingservaring

Indien u bewindvoering in Ede zoekt en het belangrijk vindt dat uw coach veel ervaring heeft bent u bij Irene Budget aan het goede adres. Doordat Irene Budget meer dan 25 jaar ervaring heeft in de zorg en diverse leidinggevende functies heeft zij veel ervaring opgedaan met het coachen van cliënten en medewerkers. Hierdoor is zij goed in staat zich in de cliënt in te leven om deze zo optimaal te kunnen ondersteunen. Zij weet als geen ander dat ieder mens en iedere situatie anders is en vindt het daarom ook belangrijk om aan iedere cliënt coaching op maat te leveren.

Wanneer komt u in aanmerking voor bewindvoering in Ede?

U kunt terecht voor bewindvoering in Ede als u in deze omgeving woonachtig bent en om welke reden dan ook niet in staat bent om zelf uw financiën te beheren. U kunt zelf bewindvoering aanvragen maar het kan ook zijn dat uw familie, vrienden of de zorginstantie waar u woont bewindvoering voor u aanvraagt. Bewindvoering kan ook samenvallen met een schuldhulpverleningstraject waarin u terecht bent gekomen. Ook kan het zijn dat door een rechter bewindvoering voor u is uitgesproken. In al deze gevallen kunt u terecht bij Irene Budget. Zij zal tijdelijk of langdurig uw financiële situatie van u overnemen en indien mogelijk zal zij u leren dit zelf in de toekomst te beheren. U kunt ten alle tijde uw dossier inzien want alles gebeurt transparant zodat u precies weet wat er speelt. Zo werkt Irene Budget samen met u aan een gezonde financiële situatie in een persoonlijke en vertrouwde sfeer.

Related Posts

All Dent staat voor goede service, kwaliteit en professionaliteit

Hoe verstuurt u uw pakket op de meeste efficiƫnte manier?

Woningfotografie laat uw huis van de beste kant zien!