Hannahwebdesign

Meubelen luchtgommen geeft minder nabewerking dan zandstralen

Sinds kort laat ik al mijn tweedehands meubelen luchtgommen door de firma Riforma in Retie. Lees er alles over op de website https://www.riforma.be.

Luchtgommen is een nieuwe techniek die door Riforma wordt gebruikt in plaats van zandstralen. De techniek zandstralen werd in het verleden gebruikt om materialen als hout, metaal of baksteen te reinigen of te ontdoen van een verflaag. Maar het grote nadeel van zandstralen was dat de materialen soms wat beschadigd werden door de hoge druk. Bij luchtgommen is de luchtdruk lager en is er dus geen blijvende schade. Daarnaast is luchtgommen voordeliger en milieuvriendelijk.  

Ik zelf werk als hulpverlener in Antwerpen, maar als bijberoep koop en verkoop ik oude en nieuwe meubelen , lampen, sieraden,noem maar op. Ik ben eigenlijk van Egyptische afkomst. Sinds 7 jaar woon ik hier in België. Maar 1 a 2 keer per jaar, reis ik op en neer naar Egypte om mijn familie te bezoeken en Egyptische materialen in te slaan. Die vervoer ik dan naar België. En hier probeer ik deze online of via mond- op mond reclame te verkopen. Daarnaast koop ik hier in België oude meubelen op en steek ze in een nieuw jasje. Maar het afschuren van de oude stukken, kost me te veel tijd en energie en heeft niet het zelfde mooi resultaat als luchtgommen. Dus geef ik dit graag uit handen. Ik ben dus een vaste en zeer tevreden klant bij de firma Riforma. 

https://www.riforma.be/meubelen-zandstralen