Dozen kopen? Kies voor de enige onafhankelijke producent golfkarton in Nederland

Uiterst voordelig dozen kopen bij de specialist? Bij de bron waar het vandaan komt? Kijk dan eens de mogelijkheden van De Jong Verpakking. Zij kunnen u met een deskundig advies op maat helpen. Zo kunt u uw dozen kopen met de nodige kwaliteit en service. Daarnaast is De Jong verpakking ook de enige onafhankelijke producent van golfkarton in ons koude kikkerlandje. Zodoende kunt u uw assortimentdozen voordelig bij de bron aanschaffen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun dozen te kopen bij dit specifieke bedrijf, dit onder andere door de enorme voorraad en snelle productietijd. Dus wees verstandig en kies ervoor om in zee te gaan met een professional

De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist

Profiteren van diverse voordelen wanneer u dozen gaat kopen? Kies dan voor De Jong Verpakking. Een specialist en een bedrijf die de nodige kennis en kunde in huis heeft en ruime ervaring heeft. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Voor dozen op maat zit u bij De Jong Verpakking ook goed. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

Uw dozen laten leveren in het weekend? Op zaterdag of zondag? Geen probleem! Wanneer u ervoor kiest om uw verpakkingen of de dozen die u wilt kopen aan te schaffen bij De Jong Verpakking is dat mogelijk. U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf die staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.