Hannah Webdesign
Image default
Business

Behandelen door tandarts Amsterdam West

Laat uw gebit behandelen door een tandarts Amsterdam West en u zorgt ervoor dat uw tanden en kiezen stralen als nooit tevoren. Met een behandeling van een tandarts Amsterdam West kan men allerlei gebreken of problematiek rondom mond en gebit verhelpen. Onze praktijk biedt tal van opties om gaatjes te vullen, om controles uit te voeren die zorgen dat toekomstige cariës voorkomen worden, men kan tanden sealen en zo zijn er nog heel wat dingen die men kan laten doen.

Tandartsen uit onze tandartspraktijk kunnen ook helpen bij een wortelkanaalbehandeling. Ingeval de zenuwen in een tandwortel zijn afgestorven en zijn gaan ontsteken kan een specialist dit euvel doen verdwijnen. Verder zijn er nog andere services die we aanbieden. Zo kan een tandtechnicus protheses maken voor het gebit. Er zijn genoeg diensten om naar een tandarts uit Amsterdam West te gaan voor een kwalitatieve ingreep.

Wortelkanaalbehandeling door een tandarts

Wanneer men een wortelkanaalbehandeling van onze tandarts in Amsterdam West krijgt zullen er eerst een aantal zaken van tevoren gedaan worden. Zo zal er eerst een foto gemaakt worden om de tandwortel in beeld te krijgen en te zien waar de ontsteking zit. Men krijgt dan een plaatselijke verdoving rondom de tand of de kies die behandeld moet worden. De tandarts uit Amsterdam West zal dan vervolgens de tand openboren. Het dode weefsel tezamen met de ontsteking wordt dan verwijderd. Met een klein vijltje wordt de rest gereinigd en gedesinfecteerd met een vloeistof.

Prothese tanden

Bij een tandarts in Amsterdam West kan men prothese tanden laten maken. In een speciaal daarvoor ingericht laboratorium kunnen we de meest goed ogende kunsttanden maken waarmee men weer een hele tijd mee vooruit kan. Dit is zeer handig om door een tandarts te laten doen als men een groot deel van het gebit of kiezen kwijt is. Dan is het niet alleen functioneel, maar ook mooier om het te herstellen. Een tandarts Amsterdam West helpt u graag met het zetten van protheses.

Related Posts

Goede kwaliteit lamelparket

Vergaderen bij Vonk 360

Genieten op de weg zonder heisa