Artea biedt meer dan alleen maar grafstenen!

Wilt u een niet alleen maar grafsteen voor uw geliefde, maar ook iets extra’s? Dat is mogelijk bij Artea grafmonumenten. Bij Artea kunt u terecht voor maatwerk of bestaande grafstenen. Maar dat is nog niet alles. Artea biedt ook speciale urnen, urn monumenten, assieraden en as glasobjecten aan als extra. Elk mens is uniek en verdient daarom ook een uniek en bijzonder grafmonument. Dat is de reden waarom Artea haar werk doet en ze meer aanbieden dan alleen maar grafstenen en grafmonumenten. Lees hieronder wat de extra producten inhouden en laat u overhalen door Artea.

Een Urn in plaats van een grafsteen

Sommige mensen hebben liever een urn als gedenkteken aan hun geliefde of dierbare. Bij Artea heeft een ruim assortiment waar u een keuze uit kan maken. Van moderne, klassieke, grote, kleine, binnen en buiten urnen. Artea heeft het! Bovendien als de overledene uitgestrooit wilt worden op een specifieke plek, is een urn een mooie bewaarplaats voor het as om later te worden uitgestrooit. Samen met u gaat Artea kijken wat voor urn het beste past bij de overledene en het gemakkelijkst is voor u. Bezoek onze uitgebreide collectie op een van onze vestigingen in Veenendaal of Alkmaar.

As glasobjecten

Vindt u een urn toch niet een fijn idee als gedenkteken, dat maakt niet uit. Want Artea biedt ook as glasobjecten aan. Denk hierbij aan een glasbeeld van uiteenlopenede kleuren en vormen. Deze vormen worden gemaakt door Artea’s gediplomeerde glaskunstenaars die uw wensen verwerken in het glas object. Bij elk object wordt een klein beetje als van de dierbare mee verwerkt. Zo wordt het as glasobject toch een soort van gedenkteken voor uw dierbare of geliefde maar ook een mini urn.

Contact met Artea grafmonumenten

Zoals u heeft kunnen lezen biedt Artea alle hulp in het vinden van de perfecte spullen voor uw grafmonumenten of andere producten. Bent u geïnspireerd geraakt door Artea grafmonumenten en wilt u ook een kijkje nemen in één van de vestigingen? Neem dan contact op via de website van Artea grafmonumenten en maak daar een afspraak. Want het is belangrijk dat we onze geliefde of dierbare niet snel vergeten.